Instal·lació de mòduls fotovoltaics de 44 kWp amb Chint Energy

Ja tenim en funcionament la nova instal·lació de mòduls fotovoltaics en un edifici d'oficines a Barcelona, la qual hem realitzat amb la col·laboració de l'empresa fabricant de panells solars Chint Energy.

Gràcies a la col·laboració activa amb l'empresa xinesa Chint Energy amb seu a Barcelona; Becquel ofereix aquesta nova instal·lació solar en un edifici d'oficines al carrer Sancho de Ávila de dita ciutat.

Aquesta planta fotovoltaica compta amb 160 mòduls solars de la marca Astronergy de 275W de potència, l'inversor solar Huawei SUN2000-36KTL-A Huawei SUN2000-36KTL-A, el gestor de comunicacions Huawei Smartlogger 3000A Huawei Smartlogger 3000A, el vatímetro Huawei Smart Power Meter DTSU666-H Huawei Smart Power Meter DTSU666-H i l'estructura D-Dome de K2-System D-Dome de K2-System.

Un cop finalitzada la instal·lació de mòduls fotovoltaics, produirà aproximadament 55 kWh anuals i evitarà l'expulsió de 91 tonelades de C02.

Balanç de la instal·lació de plaques solars a Barcelona

Com es pot veure en el gràfc, aquesta planta ens permet utilitzar energia 100% renovable la major part del dia; des de les 10:30 del matí fins ben entrades les 18:40 de la tarda. A part, amb el monitoreig constant dels inversors Huawei podem accedir a les dades reals diàriament, mensualment i anualment.

Fotografies de la planta en oficines de Barcelona

Per concloure, podem afirmar que amb aquesta col·laboració amb Chint Energy, dites oficines podran disfrutar de tots els avantatges de l'autoconsum.

Vols aprofitar l’energia solar?

A Becquel construïm una societat educada amb el medi ambient. Reduïm el cost de les plaques fotovoltaiques i d’aquesta manera ajudem a les famílies i les empreses a reduir de manera dràstica les seves factures.

Un dels nostres objectius és ajudar a tothom a conèixer i invertir en la seva pròpia energia renovable.

Per això invertim en tecnologia per poder reduir el cost de les instal·lacions de panells solars i poder finalitzar els projectes d’una manera ràpida i eficaç.

Aquesta col·laboració amb Inkub es realitza per la instal·lació de mòduls solars per l'autoconsum en cases prefabricades i sostenibles al territori català.

A més, podeu trobar tot el material solar necessari per instal·lar les plaques solars vosaltres mateixos al nostre lloc web, on solament trobaràs les primeres marques del mercat solar.