Instal·lació industrial de 60 kW de potència per l'empresa Nerviplast

Estrenem planta fotovoltaica per una companyia de plàstics a Sisteró (Lleida)

Aquesta nova instal·lació industrial compta amb 182 panells Astronergy CHSM6612P 330WP, l'estructura coplanar K2 SolidRail, l'inversor solar Huawei SUN2000-60KTL-A i el monitoreig Fronius Smart Meter 63A-3.

L'empresa lleidatana Nerviplast és de caràcter familiar i es dedica al transformament i la injecció de plàstics. Van decidir fer el salt a l'energia renovable amb nosaltres i ara poden disfrutar d'aquesta gran planta que disposa de casi 200 mòduls solars i els permet abastir-se de l'energia del Sol durant casi tot el dia.

Ens agradaria afegir que van pujant les plantes industrials que decideixen fer el canvi i per això es sumen als beneficis que ens proporciona l'energia solar renovable, tant pel medi ambient com econòmics.

Balanç instal·lació empresa de plàstics

En aquesta gràfica observem que l'energia gratuïta que generarem un dia normal; arribarem a pics de 50 kW en hores puntes (que serien al migdia), pero en general podrem aprofitar pràcticament totes les hores de Sol, des de que surt fins que se'n va.

Com a dades merament informatives, a la imatge de dalt veiem tota la contribució social que farem solament en un mes, pel que podem arribar a saber que tota la producció que generarà aquesta planta en solament un any serà equivalent a la plantació de 9720 arbres nous, la reducció de 177,72 tones de CO2 y un estalvi en carbó de 71,28 tones; el que són dades molt favorables pel medi ambient.

Galeria planta fotovoltaica Nerviplast

Gràcies a aquesta nova instal·lació industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l'energia solar renovable i l'autoconsum el més lluny possible d'una forma assequible.