Instal·lació de panells solars en casa unifamiliar d'Alcarràs

Sumem aquesta instal·lació a una altra de les finalitzades per la nostra empresa, ara ja podran disfrutar de tots els avantatges d'utilitzar l'energía solar

La instal·lació de plaques solars en casa unifamiliar realitzada en un poble de la comarca del Segrià, Lleida és una obra que aprofita tot el Sol que rep per poder utilitzar-lo com alternativa al consum tradicional.

Aquesta família va decidir començar a generar la seva pròpia energia l'estiu del 2019, aprofitant la millor època de l'any i així reduint al màxim la seva factura elèctrica i ajudant al medi ambient a la vegada.

Per informar sobre les dades de la instal·lació facilitem la següent informació que pot ser d’interès comú:

Instal·lació de plaques solars en casa unifamiliar

Junt a aquesta casa ja són moltes les que s'uneixen cap a l'energia verda, i ens ajuden a impulsar aquella dedicació per les energies renovables, i sobretot el nostre camp que seria la solar.

Vols aprofitar l’energia solar?

A Becquel construïm una societat educada amb el medi ambient. Reduïm el cost de les plaques fotovoltaiques i d’aquesta manera ajudem a les famílies i les empreses a reduir de manera dràstica les seves factures.

La nostra finalitat és poder ajudar a tothom a conèixer i invertir en la seva pròpia energia renovable.

A més, podeu trobar tot el material solar necessari per instal·lar les plaques solars vosaltres mateixos al nostre lloc web, on solament trobaràs les primeres marques del mercat solar.

Si vol començar a aprofitar l'energia que el Sol ens ofereix, no dubti en contactar amb nosaltres i li oferirem ajuda sense compromís el més ràpid possible. No ho dubti i comenci ja el seu projecte solar.