Una altra instal·lació residencial més a Les Borges Blanques

6 paneles solares

Planta fotovoltaica con 2,22 kW de potencia para el ámbito doméstico

Aquesta llar de Les Borges Blanques (Garrigues) s'ha sumat a la iniciativa de l'energia renovable i ha decidit instal·lar-se 6 panells solars per poder generar la seva pròpia energia i així obtenir tots els beneficis que li pot oferir.

Els components d'aquesta instal·lació fotovoltaica són els següents: 6 panells Powitt Mono 6M72 Series 370W, l'estructura inclinada de la marca K2-Systems, l'inversor solar Huawei SUN2000L-3KTL i el monitoreig Carlo Gavazzi EM112.

Com apunt a comentar, podem parlar sobre el tipus de superfície on estan col·locats els mòduls i la seva estructura. Al ser un tipus de teulada plana, la nostra empresa va decidir optar per una estructura inclinada, orientada cap al sentit més il·luminat durant el dia.

Balanç instal·lació residencial de Les Borges Blanques

Aquesta instal·lació domèstica ens permet poder disfrutar de l'energia que ens regala el Sol durant el dia, arribant a gairebé no consumir de la xarxa pública i fent així la nostra factura de la llum molt més barata.

Per altra banda, també tenim informació sobre les contribucions socials que ens aporten aquests 6 panells solars, i en aquest cas tenim els seus tres principals beneficis per al medi ambient durant els 6 primer mesos d'ús. A partir d'aquesta informació podem deduir que en un any serà equivalent a la plantació de 194 arbres nous, l'estalvi en carbó de 1,42 tones i la reducció de CO2 de 3,56 tones.

Galeria planta fotovoltaica domèstica a Les Borges Blanques

En conclusió, l'energia solar fotovoltaica ens dóna grans beneficis, tant econòmics com mediambientals. Avui en dia la millor opció és fer el canvi, si estàs interessat fes click a la imatge que tens a continuació per conèixer tota la informació necessària sobre les instal·lacions residencials: