Instal·lació solar per l'autoconsum residencial a Lleida

default

Una instal·lació solar per l'autoconsum solar residencial més. Aquest cop repetim a la capital de Ponent per realitzar un projecte solar claus en mà de 4,07 kW de potència instal·lada.

Una vegada més realitzem la instal·lació de panells solars a Lleida. Ara passem a ensenyar-vos la instal·lació solar realitzada amb 11 panells solars i una potència de 4,07 kWp instal·lats amb la legalització i posada en funcionament.

El material utilitzat per realitzar la planta solar per autoconsum residencial és el següent, que a més podeu trobar tot aquest material solar a la nostra botiga digital: 11 panells solars Astronergy de 370W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000L 5.0 kW i el vatímetre Carlo Gavazzi EM112 per la monitorització de la energia generada, consumida i enviada a la xarxa.

Aquesta instal·lació té unes dades importants a compartir com la producció, estalvi, autoconsum i la producció anual aproximada.

Instal·lació solar per l'autoconsum a Lleida

La nostra missió és instal·lar els millors productes del mercat al millor preu. Per aquest motiu, sempre hem confiat amb la firma Astronergy.Aquest any ha obtingut el reconeixement internacional com al panell més fiable i nosaltres el portem a totes les instal·lacions de panells solars per l'autoconsum.

Com podem observar en el gràfic superior la planta solar fotovoltaica arriba a uns pics de potència de 2,5 kW en ple hivern tot i que la radiació no és tan constant com en ple estiu.

Una instal·lació de panells solars amb 11 unitats i tot el procés clau en mà pot tenir un cost aproximat de 6,000 euros.

Vols transformar la teulada del teu habitatge, empresa o edifici municipal? A Becquel ens encarreguem de la totalitat del projecte solar de principi a fi. Consulta totes les possibiltiats i comença a generar energia solar fotovoltaica per l'autoconsum a casa teva, a la teva empresa o negoci, això si és energia de quilometre zero.