Instal·lació residencial amb 18 panells solars al municipi d'Alcarràs

Us portem una nova planta fotovoltaica per l'autoconsum domèstic amb una potència de 6,66 kW

Una nova casa del Segrià decideix apostar pe generar la seva pròpia energia i s'instal·la 18 panells solars. A partir d'ara podran disfrutar dels avantatges que els hi donaran, com l'estalvi econòmic i energètic.

El material que hem utilitzat per realitzar aquesta planta fotovoltaica domèstica, també el podeu trobar a la nostra botiga online, i us el mencionarem a continuació: 18 panells solars Astronergy Astrohalo 370W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-MO 8KTL i el wattímetre Huawei Smart Power Meter DTSU666-H.

Balanç planta fotovoltaica domèstica Alcarràs

Com podem veure en el gràfic, encara que la planta generi gran quantitat d'energia (arribant a pics de 5 kW) té algunes pujades i baixades que han d'agafar de la xarxa pública, però té una explicació, ja que aquesta casa es beneficia d'una gran piscina i la major part d'energia produïda ha d'anar destinada allí. No obstant, a l'hivern veuríem que canvia la cosa i la producció dels panells i el consum van de la mà.

Per altra banda, aquí podem observar les contribucions socials que beneficien al medi ambient gràcies a aquesta planta fotovoltaica. A la imatge veiem les dutes a terme en 5 mesos, però podem deduir aquesta informació al llarg d'un any: l'estalvi en carbó de 5,62 tones, la reducció de CO2 de 13,98 tones i la plantació de 764 arbres nous (dades aproximades).

Galeria instal·lació solar residencial Alcarràs

Després de mostrar-vos aquesta gran instal·lació solar de la localitat d'ALcarràs, ens agradaria que cada vegada més gent es sumés al canvi energètic. Si encara tens algun dubte solamente fa falta que fagis click a la imatge que hi ha a continuació on podràs trobar molta informació que et podrà servir d'ajuda.