Instal·lació de panells solars residencials a la Conca d'Òdena

Avui us portem una nova instal·lació de panells solars per l'autoconsum a la localitat de Santa Margarita de Montbui a la Conca d'Òdena, amb una potència instal·lada de 1,85 kWp.

Aquesta vegada ens desplacem fins a la Conca d'Òdena, més exactament a la localitat de Santa Margarita de Montbui, per realitzar la instal·lació de 10 panells solars per l'autoconsum residencial amb la bonificació d'excedents.

El material que hem utilitzat en aquesta planta fotovoltaica domèstica també el podeu trobar a la nostra botiga digital, i us volem explicar a continuació: 10 panells solars Astronergy de 370W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-5KTL i el vatímetre Carlo Gavazzi EM112 per la monitorització de la energia generada, consumida i enviada a la xarxa.

Balanç de la instal·lació solar fotovoltaica a la localitat de Santa Margarita de Montbui

Com podem veure en el gràfic superior, encara que la planta genera una bona quanitat d'energia (arribant a pics de 2 kW) durant les hores de sol queden cubertes per l'energia produïda pels panells solars instal·lats a la teulada de la vivenda a la localitat de Santa Margarita de Montbui.

Per altra banda, aquí podem observar les contribucions socials que beneficien al medi ambient gràcies a aquesta planta fotovoltaica. Podem deduir aquesta informació al llarg d'un any: l'estalvi en carbó de 1,6 tones, la reducció de CO2 de 5 tones i la plantació de 216 arbres nous (dades aproximades). A més, volem oferir que una instal·lació de panells solars per l'autoconsum i comptant que tots els projectes que realitzem són clau en mà, aquest té un cost de 4800 euros aproximadament.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum

Després d'ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica de la localitat de Santa Margarita de Montbui, ens agradaria que cada vegada més gent formi part del canvi energètic. Si teniu qualsevol dubte només heu de premer aquesta imatge inferior i podreu trobar més informació de com fer el canvi energètic, aprofitar la teulada i fer-ho amb nosaltres, els experts de les teulades.