El poliesportiu de Bellvís disposa d'una instal·lació de panells solars de 14,9 kWp

Nova instal·lació de panells solars en funcionament. Aquest cop la planta solar és per l'Ajuntament de Bellvís en el seu poliesportiu.

La nostra col·laboració amb l'Ajuntament de Bellvís va iniciar-se durant l'organització de la compra solar col·lectiva a la mateixa localitatA més, l'Ajuntament ja compta amb una instal·lació de panells solars per l'autoconsum a la potabilitzadora del municipi. Aquest cop realitzem una instal·lació de 36 panells solars a la teulada del poliesportiu de Bellvís.

En aquesta instal·lació comptem amb el millor material possible i que a més podem trobar a la botiga digital. Utilitzem 36 panells solars de 410W de potència de la marca Astronergy, estructura solar coplanar de la firma K2-System, l'inversor és el Huawei SUN2000-36KTL-A amb el Huawei SmartLogger 300A i el mesurador Huawei Smart Power Meter DTSU666-H.

Aquesta instal·lació té unes dades importants a compartir com la producció, estalvi, autoconsum i la producció anual aproximada.

Instal·lació d'autoconsum al poliesportiu de Bellvís

Consum de la instal·lació de panells solars al poliesportiu de Bellvís

Vivim en un moment difícil amb l'actual situació de pandèmia per la covid19. Normalment els poliesportius són edificis utilitzats per dur a terme activitats esportives de tota mena i per tant, aprofiten l'energia solar fotovoltaica en tot moment i l'amortització és ràpida. Ara bé, hem d'esperar a normalitzar la situació i Bellvís ja està preparat per l'època post-covid19.

En aquesta instal·lació, com en totes les anteriors, decidim apostar per la marca de panells solars Astronergy., que està dintre la llista TIER1 i amb el reconeixement internacional com el panell solar més fiable de l'any 2020. A més comptem amb la monitoratge de l'inversor Huawei i els seus complements que ens permeten saber l'energia generada, l'energia produïda, consumida i la que l'edifici requereix la xarxa tradicional.

Vols transformar la teulada del teu habitatge, empresa o edifici municipal? A Becquel ens encarreguem de la totalitat del projecte solar de principi a fi. Consulta totes les possibiltiats i comença a generar energia solar fotovoltaica per l'autoconsum a casa teva, a la teva empresa o negoci, això si és energia de quilometre zero.