Instalación de paneles solares en Bellcaire d’Urgell

Os traemos una nueva instalación de paneles solares para el autoconsumo en Bellcaire d’Urgell con una potencia instalada de 2,96 kW de potencia instalada

Les instal·lacions de panells solars residenciales cada vez llegan con más fuerza, en esta ocasión nos desplazamos a Bellcaire d’Urgell para realizar una instalación de 8 paneles solares para el autoconsumo con la bonificación de excedente en la factura de la luz.

El material que hem utilitzat en aquesta planta fotovoltaica domèstica també el podeu trobar a la nostra botiga digital, i us comentem els materials essencials com els 8 panells solars Astronergy de 370W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-3KTL i el vatímetre Carlo Gavazzi EM112 per la monitorització de la energia generada, consumida i enviada a la xarxa.

Balanç de la instal·lació solar fotovoltaica en la localidad Bellcaire d’Urgell

Com podem veure en el gràfic superior, la planta solar genera una quantitat mínima d'energia solar fotovoltaica, arribant als 1,5 kWp, a causa de la boira espessa que hi ha aquests dies per Ponent. Ara bé, la planta solar tindrà un pic màxim de 2,96 kWp durant les hores de sol quan la radiació és ideal.

En ser una instal·lació que acabem de connectar a la xarxa no podem obtenir les dades sobre els beneficis que aporta aquesta planta al medi ambient com les emissions de CO2 estalviades. Ara bé, en uns mesos, quan la planta estigui funcionant correctament i la boira ens ho permeti us aportarem les dades.

Una instal·lació de panells solars amb 8 unitats i tot el procés clau en mà pot tenir un cost aproximat de 5500 euros.

Instalación de paneles solares en Bellcaire d’Urgell para el autoconsumo

Després d'ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica en la localidad de Bellcaire d’Urgell, nos gustaría que cada vez más gente se sumara al cambio energético. Si aun tienes alguna duda solo hace falta que hagas click en la imagen que hay a continuación donde podrás encontrar mucha información que te podrá servir de ayuda.

A més, podeu utilitzar el nostre fòrum per resoldre els dubtes o consultar aquelles coses que no trobeu resposta de la vostra instal·lació solar fotovoltaica.