Primera instal·lació solar residencial amb bateries reutilitzades de cotxes

Us ensenyem una planta fotovoltaica de 14 mòduls solars a La Sénia (Montsià)

Per fi us podem presentar la nostra primera instal·lació residencial que utilitza bateries reutilitzades de cotxes com a font d'alimentació, i per això, no necessita dependre gairebé de la xarxa elèctrica. La podem trobar a La Sénia i consta de 5,18 kW de potència.

Aquesta instal·lació compta amb material solar que es troba a la nostra botiga digital, i és una mica diferent de l'habitual ja que compta amb bateries. Podem trobar 14 panells solars Powitt Mono 6M72 Series 370W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor Ingecon Sun Storage 1Play 6 KW (va inclós el wattímetre) i 2 bateries BeePlanet Factory de 4kW.

Balanç planta fotovoltaica amb bateries reutilitzades

El gràfic que veiem a continuació és una mica diferent del que estem acostumats ja que en aquest cas l'inversor no és Huawei, és de l'empresa Ingeteam. Tota la part que es veu en colors ataronjats i groc és el consum que hi ha a la casa i el que s'utilitza per carregar les bateries (de la producció dels panells). La part verda és quan es comença a consumir l'energia emmagatzemada a les bateries, i per últim, el que observem en blau marí, i que solament representa el 14,61% és el que s'agafa de la xarxa elèctrica convencional.

Aquesta solució que oferim de bateries de segona vida és gràcies a la nostra empresa col·laboradora BeePlanet Factory que s'encarrega de projectes tecnològics basats en la reutilització de les bateries retirades de cotxes elèctrics.

Galeria fotogràfica instal·lació residencial La Sénia

Ens encanta poder mostrar aquest tipus de nous projectes que anem realitzant i més podent-los donar una segona vida a les bateries dels cotxes elèctrics combinant-ho amb una instal·lació de mòduls solars. Ajudem al planeta amb el que puguem!