Instal·lació de sis panells solars per l'autoconsum a Torres de Segre

Avui us portem una nova instal·lació de panells solars per l'autoconsum a la localitat de Torres de Segre amb una potència instal·lada de 2,96 kW.

Una nova vivenda de la comarca del Segrià que realitza l'aposta per l'energia solar fotovoltaica i ens permet instal·lar 8 panells solars. D'ara en endavant podran començar a gaudir dels avantatges en l'estalvi econòmic i energètic.

BECQUEL. Instalación de paneles solares fotovoltaicos en una casa residencial

El material que hem utilitzat en aquesta planta fotovoltaica domèstica també el podeu trobar a la nostra botiga digital, i us comentem els materials essencials com els 8 panells solars Astronergy de 370W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-3KTL i el vatímetre Carlo Gavazzi EM112.

Balance planta fotovoltaica doméstica de Torres de Segre

Com podem veure en la gràfica, encara que la planta solar genera una gran quanitat d'energia que envia a la xarxa (la qual rep la bonificació d'excedents per part de la seva comercialitzadora), arriba a pics de 2,5 kW i que podem entendre que amb la sortida del sol i fins que s'amaga cap a les 17:30 de la tarda té l'energia necessaria i no requereix demanar gairebé mai energia de fora de la seva instal·lació.

Per altra banda, podem observar les contribucions socials que beneficien el medi ambient gràcies en aquesta planta fotovoltaica. En la imatge podem veure el que ha estalviat amb un parell de setmanes podem veure que l'estalvi en emissions de carbó de 2,64 tonelades, la reducció de CO2 de 6,72 tonelades i l'equivalent d'haver plantat 360a arbres aproximadament. A més, per completar la instal·lació i la informació comptant que oferim projectes clau en mà aquesta obra té un cost aproximat de 4900 euros.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum a Torres de Segre

Després d'ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica de la localitat de Torres de Segre, ens agradaria que cada vegada més gent formi part del canvi energètic. Si teniu qualsevol dubte només heu de premer aquesta imatge inferior i podreu trobar més informació de com fer el canvi energètic, aprofitar la teulada i fer-ho amb nosaltres, els experts de les teulades.