FRUIJET instal·la 200 kWp de panells solars per l'autoconsum solar

Nova planta fotovoltaica per l'autoconsum industrial a Alcarràs, Lleida. En aquest cas per un negoci del món de la fruita. Per l'equip de Becquel poder trobar clients motivats en el canvi energètic i sensibilitzats en que és el camí a seguir és un valor afegit que facilita molt les coses per ambdues parts.

FRUIJET està especialitzada en fruita fresca de pinyol (manzanas y peras) y fruta fresca de hueso (melocotón y nectarinas), disponiendo de diferentes fincas en la provincia de Lleida, una zona de referencia histórica en la producción frutícola, y también en Rioja Media – Alta, una tierra privilegiada para el cultivo de pera Conferencia.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum industrial

FRUIJET compta amb una instal·lació solar fotovoltaica de 200 kW de potència pic amb panells solars de 545W de la marca SWISS SOLAR, dos inversors SUNGROW, estructura K2-System i tot el projecte clau en mà del nostre equip.

Parlant del tema interessant de la instal·lació de panells solars per FRUIJET produeix aproximadament 283,301 kWh i la nau industrial absorveix 269,175 kWh de manera aproximada. Aquestes dades deixen clar que la nau industrial gaudeix d'un autoconsum del 95% del total de l'energia generada amb la instal·lació de panells solars industrial per Becquel.

Autoconsum solar per una empresa d'Alcarràs

Una instal·lació d'aquestes dimensions té un cost aproximat de 112,000€ sense IVA amb una amortització sense ajudes i subvencions de 3 anys.

Gràcies a aquesta nova instal·lació industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l'energia solar renovable i l'autoconsum el més lluny possible d'una forma assequible.