La nova factura de la llum incentiva l'autoconsum residencial

Avui dia 1 de juny arriba la nova factura de la llum i amb aquest canvi podem dir que afecta a tots els consumidors (llars residencials i petites pymes fins a 15 kW). Aquest gran canvi arriba marcat per una nova tarifa de preus i el que fa preveuré un gran creixement d'instal·lacions de panells solars per l'autoconsum.

A dia d'avui hi ha tres horaris diferenciats:

La nova factura de la llum incentiva l'autoconsum residencial

Observant els trams horaris i els preus establerts per cada tram i tenim una cosa que veiem clarament tots. Aquesta cosa és que qui gaudeix d'una instal·lació de panells solars per l'autoconsum fins a 15 kW són els més beneficiats. Per tant, la nova factura de la llum incentiva la instal·lació de panells solars.

Quins són els preus de la nova factura de la llum?

Per exemple, utilitzant els preus establerts a Cooper pel consumidor domèstic amb energia consumida és:

P1: 0.25, P2: 0.15 i P3: 0.10

Amb la nova factura de la llum arribaran més instal·lacions de panells solars per l'autoconsum

Després d'observar les noves tarifes de la llum i els trams horaris hi ha una cosa clara. Tothom qui aposta per l'autoconsum fins a 15 kW surt guanyant ja que són les hores de sol són les més cares i perquè les noves tarifes tenen un preu d'energia més car i un preu per potència més econòmic.

Estar conectados a la red es más barato que antes pero consumir la energía de la red es más caro, por lo tanto, una instalación de paneles solares para el autoconsumo conectada a la red te sale “doblemente” mejor que antes.

Qui bonifica millor l'energia excedent de la teva instal·lació de panells solars?

Amb l'anterior infografia podem veure comercialitzadores que compren l'excedent de les instal·lacions de panells solars per l'autoconsum i que a més distribueixen energia 100% renovable o no. A més, completem l' infografia amb informació d'acord a la nova factura de la llum.

Si voleu obtenir el major benefici per la compra dels vostres excedents ara mateix la millor opció al mercat és Cooper i us deixem l'enllaç per obtenir més informació. A més, si encara no gaudiu de la vostra instal·lació de panells solars per l' autoconsum residencial ens encantarà ajudar-vos en tot el procés amb els nostres projectes claus en mà.