Espanya cada vegada aposta més per facilitar l'eficiència energètica

eficiència energètica

Entre 2021 i 2023 es validarà l'aplicació d'una nova ajuda que podrà deduir fins el 60% del seu IRPF

Nou Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que el Govern implementarà per animar als propietaris a actualitzar els immobles millorant la seva eficiència energètica. Les persones que realitzin una rehabilitació al seu habitatge es podran deduir fins un 60% de l'Impost de la Renta de les Persones Físiques (IRPF).

D'aquest pla es podran beneficiar totes les persones físiques, que contribuint a la millora de l'eficiència energètica, realitzin obres al seu habitatge habitual o en qualsevol que estigui baix el seu títol personal.

Deduccions del 20%, 40% o 60%

En todos los casos debe acreditarse a través del certificado de eficiencia energética.

A part, si li sumem la bonificació de l'IBI i l'IAE per instal·lar panells solars a empreses i particulars, podem dir que l'energia solar fotovoltaica és una elecció molt factible i econòmica. Aquesta opció l'ofereixen molts ajuntaments, i fa que el canvi a l'autoconsum ja no sigui un somni, si no que cada vegada sigui més fàcil fer-ho realitat.

Cada vegada trobem més lleis que premien l'eficiència energètica, el que fa que no pari de créixer l'energia solar fotovoltaica. Anima't i suma't al canvi!