Domòtica, en què consisteix?

domótica

Cada vegada més habitatges integren la domòtica per fer el seu dia a dia més fàcil

La domòtica consisteix en un sistema capaç de recollir informació provinent d'uns sensors o entrades, processar-la i emetre ordres a uns actuadors o sortides. És un sector que no para d'evolucionar i cada vegada s'integra en més habitatges.

Aquest tipus de sistema contribueix a millorar la qualitat de vida dels usuaris que decideixen instal·lar-lo a les seves llars ja que proporcionen una sèrie de beneficis com:

Además también facilita la introducción de nuevas infraestructuras y la creación de nuevos escenarios que se complementan con los avances tecnológicos de hoy en día.

A part, per tenir domòtica instal·lada a casa un dels factors importants i imprescindibles és tenir internet, ja sigui adsl o fibra. 

Amb aquest sistema a través del teu telèfon mòbil podràs:

Un sense fi de funcions que podràs tenir si disposes de domòtica al teu habitatge

És un conjunt de tecnologia aplicada a l'usuari al seu habitatge i amb el fi de facilitar alguns aspectes de la nostra vida quotidiana; com l' estalvi energètic, que és un factor dels més importants, per exemple donant ús als electrodomèstics quan les hores de consum de llum són més assequibles per als ciutadans.

Per últim, els sensors més comuns en domòtica són els d'aigua, il·luminació, presència i temperatura, els termostats i detectors de fuga de gas i fum. Tot això pot estar implementat a més a més amb panells solars sent així, a part d'un habitatge intel·ligent, molt més eficient energèticament.

Sense dubte tenir domòtica al teu habitatge solament pot portar beneficis ja que l'únic que pretén és donar-te el control i l'automatització intel·ligent d'ella.