DHL Torrefarrera realitza el salt a l'autoconsum industrial

Nova planta fotovoltaica per l'autoconsum industrial a la zona de Lleida. En aquest cas per una nau industrial de la companyia DHL. Per l'equip de Becquel poder trobar clients motivats en el canvi energètic i conscienciats en el camí a seguir és un valor afegit que facilita molt les coses per ambdues parts.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum industrial a Torrefarrera

Autoconsumo industrial para DHL en Torrefarrera (Lleida)

DHL compta amb una instal·lació solar fotovoltaica de 24,6 kW de potència pic i els panells solars tenen una potència individual de 545W del fabricant SWISS SOLAR, el Inversor Solar Huawei SUN2000-M2 20 kW, estructura K2-System i tot el projecte clau en mà del nostre equip.

Parlant del tema interessant en una instal·lació de panells solars és que aquesta planta produeix 35,581 kWh i les naus industrials i oficines aprofiten 29,426 kWh de manera aproximada. El que això significa és que la instal·lació solar ofereix una cobertura solar de 58,95% i un autoconsum aproximat del 82,70% del total de l'energia produïda per la instal·lació de panells solars per l'autoconsum amb Becquel.

Autoconsum indistrual per una empresa especialitzada en el transport de paquets

Una instal·lació solar fotovoltaica d'aquestes dimensions té un cost aproximat de 20,000€ sense IVA i una amortització aproximada sense subvenció i ajudes de cinc anys.

Gràcies a aquesta nova instal·lació industrial anem ampliant més els nostres horitzons i seguim creixent intentant portar l'energia solar renovable i l'autoconsum el més lluny possible d'una forma assequible.