Ja tenim disponible el debat virtual sobre eficiència energètica!

eficiència energètica

El passat divendres 15 de maig de 2020 vàrem realitzar un debat virtual sobre l’eficiència energètica i l’autoconsum amb dues de les nostres empreses col·laboradores

Elles són Wallbox i BeePlanet Factory; a més comptem amb la moderació de l'ICAEN (Institut Català de l’Energia) i vam poder resoldre dubtes dels visitants en el nostre segon debat virtual, enfocat principalment a l'eficiència energètica.

Creiem que aquests temes van de la mà amb el canvi climàtic ja que cada vegada és més important perquè estem en mig d'una situació d'emergència climàtica, i hauríem de ser conscients de començar tots a contribuir amb la causa.

El debat va servir per presentar les novetats de cada una de les empreses participants com van ser les bateries solars de segona vida fabricades per BeePlanet o el carregador de vehicle elèctric bidireccional Quasar de Wallbox. Tot unit en una planta fotovoltaica per l'autoconsum feta per Becquel és la instal·lació ideal per aprofitar l'energia solar i a més emmagatzemar-la o transmetre-la al teu vehicle elèctric.

Volem donar les gràcies a tots els participants del debat i també a tots/totes els que van estar a l'altre costat escoltant i preguntant, va ser el segon debat virtual organitzat per Becquel i vàrem reunir més de 165 visualitzacions. Informar que ja està disponible a nuestro canal de Youtube per la seva visualització sense talls i amb totes les respostes contestades pels experts que ens van acompanyar de cada companyia.

Debat sobre l'eficiència energètica i el futur de la mobilitat

Aprofitem per recordar que som col·laboradors de Wallbox com a instal·ladors certificats i disposem de tots els seus carregadors per a vehicles elèctrics a la nostra botiga online i passa el mateix amb les bateries solars de segona vida fabricades per BeePlanet.

Després d'aquesta xarrada no t'ho pots pensar dos cops, ajuda al planeta i, fes el canvi a l'energia solar fotovoltaica amb nosaltres!