Parlem sobre la compra col·lectiva de Raïmat al programa de Catalunya Ràdio, MeteoMauri

Moltes vegades pensem que és millor anar per lliure, cercar el millor preu i agafar l'oferta que a primeres és la millor. A Becquel pensem diferent. Per què no organitzar una compra col·lectiva amb els veïns i veïnes del teu edifici o de la teva població? És una opció que tenim al nostre catàleg de serveis i en el nostre ADN.

Nosaltres som els primers en explicar que com més clients s'animen del mateix punt geogràfic més podem ajustar els preus i ho prediquem sense parar. L'última prova real és la compra solar col·lectiva que s'està portant a terme a Alcarràs amb 15 instal·lacions solars per l'autoconsum.

De fet, les compres solars col·lectives de Becquel van començar ara farà un any. Amb la primera compra ubicada al barri residencial de la Bordeta a Lleida. En aquesta compra van participar cinc veïns i veïnes i va ser el principi d'una llarga història.

Al finalitzar la primera compra solar col·lectiva a la localitat de Lleida vam començar a organitzar xerrades informatives per diferents municipis de la plana de Lleida i Catalunya (amb un total de vint-i-dos xerrades realitzades). Ara mateix ja disposem de cinc compres col·lectives realitzades i en previsió, si el covid19 ho permet, de realitzar més xerrades informatives (amb un nou format digital-presencial) a diferents localitats de la plana de Lleida. Lleida, Raïmat, Rodonyà, Bellvís i els Arcs són els municipis on hem realitzat amb la col·laboració d'alguns Ajuntaments les compres solars col·lectives i ara mateix estem instal·lant panells solars a la localitat Alcarràs.

Aproximadament amb la totalitat de les compres solars col·lectives hem realitzat un total de cinquanta instal·lacions de panells solars per l'autoconsum.

La compra solar col·lectiva que més repercussió està rebent és la realitzada a la localitat de Raïmat. En aquesta ocasió vam trobar un grup de veïns i veïnes molt animat i molt ben informat. Sabien el que volien i com ho volien. A més, van aprofitar la promoció de la Paeria de Lleida amb la bonificació del 50% de l'IBI durant els cinc anys vinents amb un màxim aproximat de 1600 euros de bonificació total.

Parlem amb en Francesc Mauri a Catalunya Ràdio sobre les compres solars col·lectives

Ahir vam tenir l'ocasió de participar en el programa de Catalunya Ràdio capitanejat pel meteoròleg Francesc Mauri, Meteo Maurii vam poder explicar com funcionen les compres solars col·lectives, la nostra opinió i les ganes que tenim en ajudar a tothom en realitzar el canvi energètic.

Si voleu que la vostra població o comunitat de veïns i veïnes aprofiti la teulada i comenci a generar energia 100% renovable i al mateix temps tingui accès a la bonificació de l'IBI ara és el moment.