PEUSA, con nuestro soporte, inicia la compra solar colectiva en la Seu d’Urgell

La empresa energética del Pirineo inicia el proceso para llegar a todos los residentes de la Seu d’Urgell y la comarca. La compra colectiva de energía solar para el autoconsumo es un proyecto en el cual trabajan Becquel, PEUSA y los instaladores de la zona.

Desde hoy todos los residentes de la Seu d’Urgell y cercanías disponen de la posibilidad de participar en la compra colectiva para disfrutar de su instalación de paneles solares para el autoconsumo.

PEUSA es compromet a què tots els clients que s'adhereixin a la compra solar col·lectiva obtenen un preu més assequible amb possibilitat de finançament, la compensació d'excedents des del primer dia i la garantia que abans de l'estiu tot estarà funcionant a la perfecció.

Luz verde a la compra solar colectiva en la Seu d’Urgell

La comercialitzadora dels Pirineus detalla tota la informació en el seu lloc web i tots els residents i interessats poden adherir-se a la promoció fins al dia 31 de maig.

Aquest projecte és gràcies a l'acord entre la comercialitzadora PEUSA (sempre amb origen 100% renovable) i Becquel, després de validar la nostra experiència amb l'organització de compres col·lectives per donar valor afegit als projectes. A més, les dues empreses potencien el treball al territori.

Les compres col·lectives potencien l'autoconsum i redueixen la factura de la llum

Oferir com a solució energètica la possibilitat de generar la teva pròpia energia i rebre bonificació d'excedents és un gran pas per reduir la petjada de CO₂ a l'atmosfera i a més reduir un important descompte des de la primera factura de la llum.