En funcionament la primera compra solar col·lectiva a La Bordeta (Lleida)

La nostra primera compra solar col·lectiva és a La Bordeta i consta de 5 instal·lacions

Aquesta compra col·lectiva va ser organitzada pels veïns d'aquest barri de Lleida, amb la col·laboració de Lleida en Verd, Som Energia Lleida i nosaltres com empresa executora.

El procés va tenir una duració total de dos mesos i mig, iniciant-se a finals del mes d'octubre amb la reunió informativa als possibles interessats i es va obrir un termini de consultes i confirmacions d'instal·lacions que es va allargar fins a principis de desembre. Una vegada tots els participants van tenir les idees clares i tots els projectes i llicències d'obra van estar presentats a l'Ayuntamiento de Lleida es va iniciar el procés d'instal·lació durant la tercera setmana del mes de desembre.

Les instal·laciones dels panells solars van ser realitzades en cinc dies, un dia per habitatge.

El material instal·lat també el podeu trobar a la nostra botiga online i és el següent: un total de 44 panells solars Astronergy Astronova 275 kW, l'estructura coplanar K2 Solidrail, els wattímetres Carlo Gavazzi EM112 i els inversors solars del mateix fabricant, Huawei, però de diferent potència depenent del nombre de mòduls instal·lats, que permet la monitorització i l'accés individualitzat per poder visualitzar la producció de cada planta solar.

Aquestes instal·lacions de panells solars també ajuden al medi ambient i fan que es deixi d'expulsar 1,5 tones de CO2 (aproximadament) i tota l'energia renovable no consumida anirà compansada a la factura de la llum amb la nova normativa de la bonificació d'excedents.

Les plantes fotovoltaiques de La Bordeta van estar realitzades a cinc habitatges unifamiliars que veiem a continuació i van ser instal·lacions de vuit panells menys una de dotze.

Després de realitzar la nostra primera compra solar col·lectiva a La Bordeta ens agradaria que més municipis, barris o urbanitzacions puguessin disfrutar dels avantatges econòmics que es poden aconseguir al parlar de conjunts d'instal·lacions. Si voleu més informació no dubteu en contactar amb nosaltres.