CAVATAP s'apunta a l'autoconsum solar industrial

CAVATAP SL fue fundada el año 1988 en la población de Sant Sadurní d’Anoia y con la evolución empresarial y del sector vinicola decidieron trasladarse a las actuales instalaciones en un poligono muy cercano de la población y ahora se lanzan al autoconsumo solar industrial.

Ara bé, el creixement va suposar el creixement en 3000 metres quadrats on poden guardar els productes en millors condicions i oferir un servei de qualitat per un sector cada dia més professional i exigent.

Continuant amb l'evolució empresarial aquest any han decidit instal·lar panells solars i com diem a Becquel, sempre pensant amb l' autoconsum.

Oferir la millor solució a cada instal·lació és molt important. Aquesta empresa aprofita el màxim la seva instal·lació de panells solars ja que l'horari d'obertura és sempre en hores de sol i per tant sempre pensem en l' autoconsum industrial. Per aquesta instal·lació solar vam plantejar la instal·lació de 31 panells solars TRINA SOLAR de 410W i una potència instal·lada de 12,71 kWp. Aquests panells van subjectats amb l'estructura solar de K2-System i utilitzem un inversor solar de la marca Huawei. En aquest cas utilitzem el Huawei SUN2000-M0 10 kW i el vatímetre de la mateixa companyia per la lectura dels consums de la instal·lació solar.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum industrial a CAVATAP

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum en coberta de xapa

Totes les nostres instal·lacions solaras utilitzen la tecnologia desenvolupada per Huawei dintre la seva divisió en el sector fotovoltaic. Tots aquests inversors disposen de 5 anys de garantia i es pot extendre fins a 10 anys amb el pagament d'una quota d'uns 190 euros aproximadament. A més, aquests dispositius tenen la certificació IP65 que els permet ser resistents a la pols i l'aigua.

CAVATAP aconsegueix la certificació energètica de Becquel amb la seva instal·lació de panells solars per l'autoconsum

En el moment que vivim i la necessitat de generar l'energia per l'autoconsum la decisió d'instal·lar panells solars s'ha de poder explicar i ensenyar. Amb el segell de Becquel certifiquem que els negocis que aposten per aquest canvi poden explicar i ensenyar als clients el camí a seguir. És una manera que a part de generar i consumir la seva energia fan part del projecte a tots els clients i visitants del negoci.

A Becquel certifiquem a cada negoci que aposta per l'autoconsum energètic i que aquest client pot fer participant a tot client o visitant del negoci. L'Energia solar fotovoltaica ajuda al negoci i involucra a tots els actors al voltant d'ell.

Vols transformar la teulada del teu habitatge, empresa o edifici municipal? A Becquel ens encarreguem de la totalitat del projecte solar de principi a fi. Consulta totes les possibiltiats i comença a generar energia solar fotovoltaica per l'autoconsum a casa teva, a la teva empresa o negoci, això si és energia de quilometre zero.