Casa feta amb contenidors marítims aposta per l'energia solar

contenedores marítimos

Es suma un altre habitatge de Menàrguens a l'aposta per l'autoconsum

Una família més s'uneix a la decisió d'instal·lar-se panells solars en aquest municipi de la Noguera, però en aquest cas li afegim la decisió de fer-ho en una casa feta amb contenidors marítims. Dita planta, té els panells col·locats amb inclinació, ja que la seva teulada és completament plana, i a parte, compta amb una potència de 3,69 kWp.

Encara que no sigui la primera vegada que realitzem una instal·lació solar a Menàrguens, si que ho és amb un tipus de casa que aposta pel reciclatge i la sostenibilitat d'aquesta forma, mitjançant contenidors de vaixells, pel que ens sentim molt contents de poder-vos-la ensenyar.

A Becquel, sempre apostem per materials d'alta qualitat, que puguin donar el millor resultat als nostres clients. En el cas d'aquesta planta; està composta per 9 panells TRINA TALLMAX TSM-DE15M(II) 410W, estructura K2 inclinada a 10º, l'inversor HUAWEI SUN2000-M0 de 3KW i la monitorització CARLO GAVAZZI EM112. També afegir que podran bonificar l'excedent de llum que produeixin de més, gràcies al sistema de bonificacions d'excedents de la Generalitat de Catalunya.

Finalmente, el poder ver la gestión de energía que obtenemos gracias a la instalación, es una ventaja que nos ofrece la aplicación “Fusion Solar”, la cual está disponible para cualquier planta que utilice inversores Huawei. No obstante, como la instalación es muy reciente, aún no tiene conexión a Internet, por lo que no podemos mostrar su consumo y producción habitual en un día.

Cada vegada es suma més gent a la revolució solar, i en aquesta ocasió ens sentim molt orgullosos que pugui ser una casa amb aquestes característiques, feta de contenidors marítims, ja que així també es potencia el reciclatge. No t'ho pensis més i suma't al canvi!