Canvi energètic en un habitatge del Baix Ebre

Instalación solar para el autoconsumo con 5,92 kW de potencia en L’Aldea

Ens desplacem fins la comarca del Baix Ebre per realitzar aquesta instal·lació domèstica per una família que volia disfrutar dels avantatges del canvi climàtic.

Després de veure el vídeo de la instal·lació sabem que aquests clients han obtat per triar una teulada que no és la principal de la seva casa per col·locar els panells, sino que al tenir un gran terreny van decidir fer-ho en una construcció petita que hi ha just al costat del seu habitatge i utilitzaven per emmagatzematge.

Per poder realitzar-la hem necessitat el material habitual que també podeu trobar a la nostra botiga digital i que ara us esmentarem: 16 mòduls solars Astronergy Astrohalo 370W, l'estructura K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-M0 5kW i el vatímetre Huawei Smart Power Meter DTSU666-H.

Balance planta fotovoltaica L’Aldea

Com veiem en el gràfic la producció total d'aquesta planta un dia normal arriba a més de 35 kWh. Al ser tan alt, pràcticament no agafem electricitat de la xarxa pública en hores de Sol, i en total solament consumim un 26,19% d'energia que no produeix la instal·lació.

Al cap de 5 dies de la posada en marxa, vam fer aquesta captura amb la informació que ens proporciona una aplicació gràcies a l'inversor solar. Les contribucions socials que farà aquesta planta fotovoltaica l cap d'un any si la producció continua anant així de bé seran, aproximadament, 9,49 tones en estalvi de carbó, la reducció de CO2 de 24,09 tones i la plantació de 1.314 arbres nous.

Galería instalación residencial L’Aldea

Cada vegada més persones decideixen apostar pel canvi energètic ja que ens proporciona grans beneficis com l'estalvi econòmic i d'energia. Si tu també tens curiositat, fes click a la imatge que hi ha a continuació i t'oferim més informació.