Beneficis d'instal·lar-se la bateria solar i l'inversor en un sol producte

baterías inteligentes

Per quines raons hauríem d'apostar per les instal·lacions amb bateries intel·ligents?

Ja fa temps que a la nostra botiga online venemles solucions d'Ampere Energy, una empresa valenciana que ofereix bateries per un ús més eficaç de l'energia. Treballen per impulsar un nou model energètic més econòmic, sostenible i ecològic, basat en el consumidor. Però avui us parlarem sobre les seves bateries intel·ligents les quals et donen un 2x1 ja que tenen la beteria solar més l'inversor.

Gràcies a aquest tipus de propostes podem gestionar el nostre consum i decidir com i quan volem utilitzar l'energia. Les bateries intel·ligents emmagatzemen l'excedent d'energia generat pels panells solars i també poden extreure-la directament de la xarxa quan els preus del mercat són més baixos. Encara que si amb aquestes dades no en tens suficient, ara esmentarem els 10 principals beneficis pels quals apostar per aquest tipus de solució:

1. Eficiència i estalvi de la factura energètica

Les bateries intel·ligents analitzen la previsió meteorològica, el preu de l'energia i els hàbits de consum de l'usuari per autogestionar-se i arribar a la màxima eficiència energètica i estalvi econòmic.

2. Ús d'energia solar les 24 hores

Un dels grans avantatges és que emmagatzemen l'excedent de la producció solar generada per utilitzar-lo els dies que no hi ha Sol o durant la nit.

3. Redueix la contaminació

Amb aquesta combinació de panells solars i bateries a la llar produeix energia neta y renovable i, per això, contribueix a la descarbonització de l'energia, disminueix l'ús de combustibles fòssils, redueix les emissions d'efecte hivernacle, etc.

4. Ajudes i subvencions

Cada vegada es sumen més Administracions a les ofertes d'ajudes i subvencions per aquest tipus de canvi energètic, llegeix el nostre artícle on parlem de les bonificacions de l'IBI i l'IAE.

5. Sense talls al subministrament

Va incorporat un sistema back-up que garanteix el subministrament de l'energia en cas que es produeixin talls o qualsevol incidència a la xarxa elèctrica. 

6. Majors estalvis després de l'amortitzación

Després d'amortitzar la bateria intel·ligent (entre 8 i 10 anys), l'estalvi que s'obté en la instal·lació solar amb aquest tipus de bateria duplica el que s'obtindria amb la instla·lació solar únicament.

7. Control de la teva propia energia

A través de la seva aplicació mòbil pots veure a temps real informació sobre el teu consum i els fluxes d'energia des dels panells, la xarxa i el sistema. I també pot calcular l'estalvi que proporciona, la independència energètica que té, la producció, entre d'altres coses.

8. Fàcil instal·lació

Degut a ser equips que incorporen tots els elements necessàris (inversor bidireccional, bateries i EMS en un mateix sistema) i venen de fàbrica amb les connexions preinstal·lades.

9. Disseny elegant i atractiu

Un gran punt a favor és la seva estètica ja que es pot col·locar en qualsevol lloc de la casa i tot just ocupa espai.

10. Necessari en les comunitats energètiques locals

Las comunidades energéticas locales serán la referencia de este nuevo modelo energético, en el que el autoconsumo compartido será totalmente dinámico y las baterías inteligentes tendrán un papel central no solo como elementos de optimización de la instalación solar sino también como plataforma de control de dichos coeficientes y los flujos energéticos asociados entre los distintos participantes.

Si t'han convençut tots aquests arguments a la nostra botiga online ja pots trobar 4 tipus de bateries intel·ligents: Ampere Square Pro, Ampere Tower M Pro, Ampere T-Pro i Ampere Tower Pro.

Si tens ganes de poder començar la teva instal·lació solar al te propi domicili, no dubtis en fer click a la imatge que tens a continuació per obtenir tota la informació necessària: