Llar unifamiliar amb una instal·lació de panells solars per l'autoconsum residencial

Una nova instal·lació de panells solars per l'autoconsum en una llar residencial a la localitat de Térmens. En aquest cas l'equip tècnic ha realitzat la instal·lació de 12 panells solars per l'autoconsum amb bonificació d'excedents.

Cada vegada hi ha més demanda en la instal·lació de panells solars per les llars residencials i nosaltres som especialistes en la instal·lació de panells solars en cases residencials. Ara us mostrem la instal·lació de panells solars en aquesta casa que consta amb 12 panells solars i una potència de 5,46 kWp. Ens apassiona trobar clients que tenen una sensibilitat gegantina per aportar el seu gra d'arena al medi ambient i també veure reduïr la factura de la llum.

A Becquel treballem per oferir materials de primera qualitat i sempre amb les normatives establertes en el mercat europeu. Adquirim tot el material al millor fabricant del moment i sempre buscant la qualitat i el rendiment per damunt del preu.

En aquesta instal·lació de panells solars per l'autoconsum a Térmens utilitzem panells solars de 455W del fabricant Canadian Solar, inversor solar de Huawei i estructura inclinada de K2-System.

A més, sempre incorporem el mesurador d'energia per poder visualitzar l'energia generada, consumida i enviada a la xarxa per la instal·lació de panells solars i en la qual el client pot tenir una idea del que passa cada moment des d'on sigui amb la seva planta fotovoltaica.

Instal·lació per l'autoconsum residencial a Térmens

Com podem visualitzar en la gràfica, aquesta planta fotovoltaica genera energia 100% renovable amb pics de 4 kW i assumint el 100% d'energia renovable consumida en hores de sol.

Una instal·lació de panells solars amb 10 panells i tot el projecte claus en mà realitzada integrament per nosaltres pot tenir un cost aproximat de 7.000€.

Després d'ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica en la localidad de Térmens, nos gustaría que cada vez más gente se sumara al cambio energético. Si aun tienes alguna duda solo hace falta que hagas click en la imagen que hay a continuación donde podrás encontrar mucha información que te podrá servir de ayuda.