Instal·lació de mòduls fotovoltaics per l'autoconsum residencial

Amb l'arribada de la nova factura de la llum aquest mes de juny els usuaris amb una instal·lació fotovoltaica tenen un extra per gaudir de l'energia solar en hores de sol. En aquest cas ens movem a la localitat de Balaguer per realitzar la instal·lació solar amb unes vistes privilegiades de la capital de la Noguera.

En aquesta ocasió us ensenyem la instal·lació solar que integra 10 panells solars amb una potència de 4,1 kWp. A més, la localitat de Balaguer disposa de la bonificació del 50% de la quota de l'IBI durant cinc anys i això ha fet crèixer les instal·lacions solars per l'autoconsum residencial a la localitat.

A Becquel treballem per a que el material sempre sigui de primera qualitat i amb totes les normatives europees per a que la instal·lació a la teulada sigui la millor del moment. Adquirim tot el material del fabricant millor valorat del mercat, sempre prioritzant el rendiment i qualitat per poder oferir el millor preu sense intermediaris.

En aquesta instal·lació de panells solars per l'autoconsum a Balaguer utilitzem panells solars de 410W del fabricant Trina Solarinversor solar de Huawei i estructura solar de K2-System. A més, sempre incorporem un vatímetre per poder controlar la generació d'energia solar, el consum d'aquesta energia generada i també tenir un control de l'energia que la instal·lació envia a la xarxa.

Autoconsum residencial a Balaguer

Com podem observar en el gràfic superior la planta solar fotovoltaica arriba a uns pics de potència de 4 kW durant la primavera on la radiació solar la trobem en el seu moment més àlgid.

Una instal·lació de panells solars per l'autoconsum amb 10 plaques i tot el projecte claus en mà la trobem al voltant dels 7.000€.

Después de mostraros esta instalación solar en la localidad de Balaguer, nos gustaría que cada vez más gente se sumará al cambio energético. Si aun tienes alguna duda solo hace falta que hagas click en la imagen que hay a continuación donde podrás encontrar mucha información que te podrá servir de ayuda.