Instal·lació de panells solars per l'autoconsum a Alcarràs

En aquesta ocasió us portem una instal·lació de panells solars per l'autoconsum, on també tenim la seu de Becquel, amb una potència instal·lada de 3,28 kW.

Cada vegada hi ha més demanda en la instal·lació de panells solars per cases unifamiliars i nosaltres estem especialitzats en aquest sector. Ara us ensenyem la instal·lació de panells solars per l'autoconsum amb una potència instal·lada de 3,28 kWp a Alcarràs.

El material que hem utilitzat en aquesta planta fotovoltaica domèstica també el podeu trobar a la nostra botiga digital, i us comentem els materials essencials com els 8 panells solars Astronergy de 410W, l'estructura coplanar K2 Solidrail, l'inversor solar Huawei SUN2000-3KTL i el vatímetre Carlo Gavazzi EM112 per la monitorització de la energia generada, consumida i enviada a la xarxa.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum residencial a la localitat d'Alcarràs

La nostra missió és instal·lar els millors productes del mercat al millor preu. Per aquest motiu, sempre hem confiat amb la firma Astronergy.Aquest any ha obtingut el reconeixement internacional com al panell més fiable i nosaltres el portem a totes les instal·lacions de panells solars per l'autoconsum.

En ser una instal·lació que acabem de connectar a la xarxa no podem obtenir les dades sobre els beneficis que aporta aquesta planta al medi ambient com les emissions de CO2 estalviades. Ara bé, en uns mesos, quan la planta estigui funcionant correctament i la boira ens ho permeti us aportarem les dades.

Una instal·lació de panells solars amb 8 unitats i tot el procés clau en mà pot tenir un cost aproximat de 5500 euros.

Després d'ensenyar-vos aquesta instal·lació fotovoltaica a Lleida capital, ens encanta que cada vegada més gent s'interessi i formi part del canvi energètic.

A més, podeu utilitzar el nostre fòrum per resoldre els dubtes o consultar aquelles coses que no trobeu resposta de la vostra instal·lació solar fotovoltaica.