Instal·lació de panells solars per l'autoconsum a Lleida

Una instal·lació de panells solars per un habitatge residencial a la localitat de Lleida. Aquesta instal·lació compta amb una planta solar de 3,2 kW de potència instal·lada.

Cada vegada hi ha més demanda en la instal·lació de panells solars per cases unifamiliars i nosaltres estem especialitzats en aquest sector de les instal·lacions solars fotovoltaiques. Ara us volem explicar una mica per damunt aquesta instal·lació realitzada a Lleida que compta amb 8 panells de 410W de potència nominal.

El material que hem utilitzat en aquesta planta fotovoltaica domèstica també el podeu trobar a la nostra botiga digital, i us comentem els materials essencials com els 8 panells solars Astronergy de 410W, l'estructura coplanar K2 Solidrail per a tres panells solars i l'estructura inclinada per la resta de panells solars, l'inversor solar és un Huawei SUN2000-L1 3.0 kW i el vatímetre Carlo Gavazzi EM112 per la monitorització de la energia generada, consumida i enviada a la xarxa.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum residencial a Lleida

La nostra missió és instal·lar els millors productes del mercat al millor preu. Per aquest motiu, sempre hem confiat amb la firma Astronergy.Aquest any ha obtingut el reconeixement internacional com al panell més fiable i nosaltres el portem a totes les instal·lacions de panells solars per l'autoconsum.

Com podem observar en el gràfic superior la planta solar fotovoltaica arriba a uns pics de potència de 4 kW en ple hivern tot i que la radiació no és tan constant com en ple estiu.

Una instal·lació de panells solars per l'autoconsum similar a aquesta i com sempre amb el projecte claus en mà (Ens encarreguem de tot el procés) pot tenir un cost de 5,500€. A més, com a extra, el client va adquirir un vehicle de nova generació: Elèctric o híbrid endollable

Vols transformar la teulada del teu habitatge, empresa o edifici municipal? A Becquel ens encarreguem de la totalitat del projecte solar de principi a fi. Consulta totes les possibiltiats i comença a generar energia solar fotovoltaica per l'autoconsum a casa teva, a la teva empresa o negoci, això si és energia de quilometre zero.