Un 2020 de consolidació i un 2021 d'èxit, aquests són els nostres desitjos per aquest any nou

Ara que s'està acabant aquest 2020 tan estrany, volem dedicar uns minuts a recordar totes les coses que hem fet i totes les que volem fer.

Aquest any per nosaltres va començar de la millor manera possible, amb la incorporació de més gent a l’empresa que ha encaixat perfectament a l’equip, que s’estan convertint en grans professionals i aprenent a passos de gegant tot el que poden sobre l’energia solar fotovoltaica per l’autoconsum. Aquestes persones ens permeten continuar fent la cosa més important que fa Becquel, instal·lar panells solars.

L’any comença amb dues de les instal·lacions solars col·lectives més importants que haurem fet mai. No per la seva dimensió, sinó per la participació ciutadana. Dos projectes que neixen de dos veïns en els seus barris i municipis sense més motivació que portar panells solars i ajudar en la reducció de contaminació als seus veïns i veïnes. I és aquest sentiment el que al final volem compartir i estar darrere oferint el millor servei.

Continuem l’any amb fires, instal·lacions i sorpreses, però malauradament, ens arriba una de les èpoques més difícils que patirà la nostra generació. Una catàstrofe a escala mundial que ens deixa molta pena i sembla que ens separa tant com pot. Per sort, podem veure la llum al final del túnel i treure lliçons positives de les adversitats. Becquelva parar uns dies, com ens vam veure obligats a fer tots i totes, però el que no pot parar l’adversitat són les ganes de treballar per un futur millor, ganes de treure lliçons positives i nous projectes.

Durant els mesos més durs de pandèmia, vam observar una reducció importantíssima de les emissions contaminants i una recuperació momentània de fauna i flora que pensàvem desapareguda. Això ens fa ser molt optimistes en la nostra tasca, i ens fa pensar que no tot està perdut i que la nostra feina és significativa.

Seguit d’aquest temps d’incertesa vam poder continuar realitzant instal·lacions a un bon ritme. Vam continuar amb instal·lacions residencials, algunes de les plantes solars gegantsde les més grans que hem realitzat fins a data d'avui. 

Un 2020 de consolidació i un 2021 d'èxit

En termes de números podem sentir-nos orgullosos d'haver crescut com empresa en el sector fotovoltaic i d'estar orgullosos d'haver instal·lat gairebé 1,7 MW. El que podem traduir en 4.400 panells solars instal·lats per l'autoconsum amb una producció aproximada de 2.300.000 kWh.

El més important és ajudar a la migració en la manera que tenim de generar i consumir energia elèctrica i aprofitar les teulades d'empreses i habitatges unifamiliars.

Per això, per aquest 2021 ens marquem nous projectes, objectius molt ambiciosos i que creiem que tot el conjunt ajudarà a tots els habitants de Catalunya i del planeta. Per començar, estem dedicant molts esforços, temps i una gran inversió econòmica a fer de les compensacions dels excedents d’energia solar fotovoltaica una realitat més ràpida, més senzilla i més beneficiosa per al client final. Creiem que més d’un any després de l’aplicació d’una normativa favorable a l’autoconsum hauríem d’haver accelerat molt més com a societat en fer de les lleis que beneficien a tothom una realitat més àgil, més transparent i més justa per als consumidors d’energia.

Després, volem seguir oferint solucions que magnifiquin i amplifiquin els beneficis de l’autoconsum a les cases i negocis que decideixen fer aquest pas cap a un futur millor. Per això, estem provant noves tecnologies per a solucionar problemes com el control de càrregues elèctriques dins una casa o empresa, o les comunicacions intel·ligents entre les instal·lacions fotovoltaiques i els seus diferents components. Per acabar, volem continuar creixent. Sabem que per oferir un bon servei i fer les instal·lacions en el moment oportú cada vegada necessitarem més persones que vulguin compartir aquest camí amb nosaltres. Això, ho combinem amb més materials formatius, coordinació i comunicació. D’aquesta manera, continuem avançant al ritme requerit per poder arribar a tothom en el moment que ho requereixen.