Ampere Energy i Becquel s'alien per potenciar l'emmagatzematge d'energia mitjançant instal·lacions solars per l'autoconsum

Les dos companyies que promouen les energies renovables comencen a col·laborar per l'estandardització dels projectes per l'autoconsum amb bateries per l'emmagatzematge de l'energia generada a través dels panells solars

Becquel realitzarà els projectes solars amb la inetgració de les solucions d'Ampere Energy que engloben inversor+bateria; i d'aquesta forma tota l'energia generada no consumida anirà a les bateries intel·ligents per ser utilitzada en hores que la instal·lació solar no produeixi.

Les promocions que llancen Becquel i Ampere són per l'autoconsum i claus en mà. La primera, compta amb una instal·lació de 6 panells solars amb estructura coplanar i el producte Ampere SQUARE Pro 6.5 PV (Inversor+Bateria) de 6kWh per 10.832,35€. La segona opció, compta amb 10 panells solars, la mateixa estructura i el producte Ampere Ampere Tower M Pro 6.5 PV (Inversor+Bateria) (per instal·lacions de més requeriment tècnic) per 14.078,58€. Ambdues opcions inclueixen en el preu la gestió burocràtica per la seva legalització.

En Ampere se ofrecen baterías para un uso más eficaz de la energía; su trabajo es impulsar un nuevo modelo energético más económico, sostenible y ecológico, basado en el consumidor, porque el futuro de la energía está en nuestra inteligencia a la hora de utilizarla. Además, ​su sistema aprovecha las tarifas eléctricas variables y la disponibilidad solar para lograr el máximo ahorro. Por otra parte, también permite reducir el término de potencia fija contratada así como la posibilidad de servir como sistema de respaldo en caso de corte de suministro eléctrico.

Nosaltres des de Becquel ens considerem una empresa innovadora dedicada a la venta i muntatge de plantes fotovoltaiques i carregadors per a vehicles elèctrics; amb la intenció de potenciar la fabricació energètica propia d'una forma més responsable amb el planeta. El nostre objectiu és que tots es puguin instal·lar energia solar a un preu just; assessorant des de l'inici fent els estudis pertinents, fins acabar la instal·lació i poder-li fer les revisions necessàries. 

Per finalitzar, ambdues companyies hem decidit oferir un webinar obert a tots els públics el pròxim mes de setembre per presentar les solucions per la generació i emmagatzematge d'energia renovable per l'autoconsum i poder resoldre els dubtes de tots els assistents. 

Si tens ganes de poder començar la teva instal·lació solar al te propi domicili, no dubtis en fer click a la imatge que tens a continuació per obtenir tota la informació necessària: