Estalvi energètic i energies renovables

estalvi energètic

default

Perquè optar per les energies renovables com a font per al present i el futur

Les energies renovables estan jugant un peper fonamental avui en dia, sobretot quan la preocupació per l'estalvi energètic és cada cop més freqüent. Indubtablement el planeta Terra té recursos que tenen un límit i per això ens hem de preocupar de no esgotar-los del tot, perquè puguem seguir vivint en les millors condicions. S'ha de tenir en compte, a més, que la producció de certes energies, com és el cas del gas natural, produeixen uns efectes negatius al medi ambient. Per això és important que ja que es contamina per produir-lo, almenys utilitzar-lo de forma eficient. El mateix passa amb l'electricitat, encara que afortunadament per la llum ja existeixen una sèrie de fonts d'energia renovables que la produeixen i no contaminen.

Quines tarifes de gas triar?

Per suposat la sostenibilitat del planeta no és l'únic objectiu pel que s'ha d'estalviar energia; també perquè consumir de més implica un augment a les factures. No obstant, no és sol important consumir menys per reduir la despesa sino també triar la tarifa de gas més barata o que millor vagi amb la nostra forma de consum. I és que, efectivament, de poc serveix reduir el consum de gas natural si llavors el preu de la tarifa on estàs subscrit és molt alt. A la actualitat pots elegir entre les tarifes de gas de la TUR (Tarifa d'Últim Recurs), que és la tarifa del mercat regulat, o les diferents opcions del mercat lliure.

Una de les comercialitzadores que compten amb una bona varietat de tarifes de gas és Iberdrola. que és una de les companyies més conegudes i amb un major nombre de clients a España. Una de les més conegudes és el Plà Gas, disponible per a llars, encara que per suposat no és la única disponible en aquesta empresa que opera tant en el mercat regular (amb els preus fixats pel govern) i el mercat lliure.

L'energia verda mou el món

Afortunadament a l'actualitat és molt més fàcil trobar alternatives a la xarxa elèctrica convencial, i és que cada vegada són més els que busquen poder aprofitar les fonts d'energia com el Sol o el vent. A les llars, l'alternativa més utilitzada són els panells solars, que poden utilitzar-se per abastir tota la casa o solament una part; és a dir, exiteix la possibilitat de combinar la xarxa elèctrica amb l'electricitat generada per la part fotovoltaica.

La instal·lació de mòduls solars a l'habitatge pot suposar una inversió important de diners però es pot amortitzar ràpidament gràcies a:

La nostra empresa som especialistes en energia solar fotovoltaica i amb les nostres instal·lacions pretenem donar el major estalvi energètic i econòmic possible als nostres clients. Aníma't a fer el canvi!